تولیدکنندگان گردو

برترین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان گردو را بشناسید

گردو همیشه یک کالای با ارزش بوده و مصرف آن در سال های اخیر افزایش قابل توجهی داشته است. با توجه روزافزون به تغذیه سالم، گردو به دلیل فواید سلامتی آن بسیار ارزشمند است. در واقع، آنها علاوه بر اینکه سرشار از انرژی، آهن، کلسیم، ویتامین ها و اسیدهای چرب غیراشباع هستند، به تعادل سطح کلسترول و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی نیز کمک می کنند.

گردو

گردو از میوه های هسته دار تک دانه ای است که توسط درختان گردو تولید می شود. آنها برای غذا یا برای آجیل استفاده می شوند. رایج‌ترین گونه‌های گردو شامل گردو سیاه و گردو ایرانی است. گردو سیاه بومی نواحی شرقی آمریکای شمالی است. گردو سیاه طعم بالایی دارد، اما به دلیل خصوصیات پوسته ضعیف و پوسته سخت آن، برای مقاصد تجاری کشت نمی شود.

گردو قبل از نگهداری نیاز به فرآوری دارد و در صورت عدم نگهداری مناسب، قربانی کپک های قارچی و همچنین حشرات می شود. کپک های قارچی توانایی تولید آفلاتوکسین را دارند که یک سرطان زا قوی و خطرناک است. اگر یک گردو حاوی کپک باشد، کل دسته باید به طور کامل دور ریخته شود. در حالی که دمای بهینه برای نگهداری گردو حدود 32 درجه فارنهایت (0 درجه سانتیگراد) با رطوبت بسیار کم است، چنین فناوری اغلب توسط کشورهای در حال توسعه که عمده منابع گردو را تامین می کنند مقرون به صرفه نیست. در چنین کشورهایی، گردو به طور کلی در مناطقی با دمای حدود 77 درجه فارنهایت (25 درجه سانتیگراد) ذخیره می شود. دمای بالا می تواند گردو را فاسد کند در حالی که رطوبت بالا می تواند باعث رشد قارچ شود.

بخوانید  چرا خرید آجیل با پوست در پاییز بهتر است؟

5 کشور برتر تولید کنندگان گردو

  • چین
  • ایالات متحده
  • شیلی
  • ایران
  • اوکراین

3 کشور برتر مصرف کننده گردو

تولیدکنندگان گردو

  1. چین

چین بزرگترین کشور تولید کننده و مصرف کننده گردو در جهان است. چین بیش از 42 درصد از کل گردو تولید شده در سطح جهان را در فصل  (871850 تن) تولید می کند. با وجود اینکه چینی‌ها بزرگترین تولیدکنندگان گردو هستند، اما از آنجایی که درصد زیادی از محصول آنها در چین مصرف می‌شود، صادرکنندگان برتر نیستند. در سال 2016، چین تنها 9 درصد از کل صادرات گردو را به خود اختصاص داد که حدود 19092 تن است. مصرف سرانه گردو در چین 0.62 پوند در سال است و در سال 2016 این کشور بیش از 403719 تن گردو مصرف کرده است. مصرف گردو چین از سال 2012 تا 2016 به تدریج در حال افزایش بوده است. از آنجایی که میزان مصرف آنها تقریباً به اندازه میزان تولید آنها است، چین مجبور به واردات گردو شده و در حال حاضر در رتبه ششم واردکننده گردو قرار دارد. چین در سال 2016 بالغ بر 11007 تن گردوی پوست کنده وارد کرد که در مقایسه با سال 2006 که 2817 تن وارد کرد 290 درصد رشد داشت.

  1. ایالات متحده آمریکا

ایالات متحده دومین تولیدکنندگان گردو در جهان است که تولید آن حدود 26 درصد از کل گردوی برداشت شده در سال 2016 را به خود اختصاص داده است. ایالات متحده در سال 2016 حدود 57 درصد از گردوهای پوست کنده معامله شده را صادر کرد که بالغ بر 183000 تن است. 32 درصد صادرات آنها به ترکیه، 25 درصد به اروپا و حدود 10 درصد به چین ارسال شده است. در پنج سال گذشته، ایالات متحده حدود 49 درصد از گردوهای صادراتی را مبادله کرد. آمریکایی ها با مصرف سرانه 1.1 پوند در سال دومین مصرف کننده گردو هستند. در سال 2018، آمریکایی ها بیش از 160220 تن گردو مصرف کردند که در پنج سال گذشته 22 درصد افزایش داشته است.

  1. ایران

ایران در سال 2018 بیش از 41 هزار و 836 تن گردو مصرف کرد و پس از آمریکا و چین سومین مصرف کننده برتر جهان شد. کل مصرف آنها در سال 2018 در واقع کمترین میزان مصرف در پنج سال گذشته است و بالاترین آن 51348 تن در سال 2015 بوده است. ایران در سال 2018 حدود 4 درصد از کل گردو را تولید کرده و به طور متوسط ​​در پنج سال گذشته جزو برترین تولیدکنندگان گردو بوده و چهارمین رتبه را دارد.

بخوانید  چرا عسل برای سلامتی مضر است؟

بزرگترین واردکنندگان گردو جهان آلمان، ایتالیا، امارات متحده عربی، اسپانیا، مکزیک، ترکیه و ژاپن عمدتا واردات خود را افزایش دادند. آلمان در 9 ماهه نخست سال 2020 واردات را 41 درصد، ژاپن را 22 درصد، اسپانیا را 16 درصد و مکزیک را 6 درصد افزایش داد. فقط ایتالیا واردات گردو را اندکی کاهش داده است.

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
اسکرول به بالا