bearded sick man with flue sitting sofa home measuring body temperature winter illness influenza pain concept relaxation home healthcare concepts

علائم آنفولانزای جدید

ویروس آنفولانزا بین افراد سالم و ناسالم، یا افراد مسن و جوان تمایز قائل نمی شود. به علاوه، ویروس زمانی که فردی قبلاً آلوده است سرفه، عطسه و حتی صحبت می‌کند به راحتی از طریق قطرات موجود در هوا پخش می‌شود. در پاییز و زمستان و حتی تا بهار ادامه دارد و در ماه های آبان الی دی به اوج خود می‌رسد. سعی کنید در طول فصل از سرماخوردگی و آنفولانزا سالم بمانید، اگرچه اجتناب از بیمار شدن ممکن است دشوار باشد.

علائم آنفولانزا

علائم آنفولانزا مانند تب، سرفه، گلودرد، آبریزش بینی و بدن درد می تواند خفیف یا شدید باشد. پیشگیری بهتر از درمان است. دریافت واکسن آنفولانزای سالانه در ماه مهر، قبل از شروع فصل آنفولانزا، می تواند کمک زیادی به محافظت از خود و خانواده شما در برابر بیماری کند. اگر واکسن هم زده باشید، امکان دارد شما آنفولانزا بگیرید ولی شدت آن کمتر خواهد بود.

مطالعات نشان داده است غرغره کردن چای سبز در هنگام مبتلا به آنفولانزا به بهبود شما تسریع بخشد. چای سبز دارای کاتچین است، نوعی آنتی اکسیدان که ممکن است به جلوگیری از عفونت کمک کند.

روش های خانگی درمان آنفولانزا

  1. خوابیدن(استراحت کردن)

    خوابیدن و وقت گذاشتن برای بهبودی بهترین کاری است که می‌توانید برای خود، همکاران و خانواده‌تان انجام دهید. و حقیقت این است که وقتی احساس بیماری می کنید، تمایلی به انجام کارهای دیگری ندارید. تا جایی که می توانید بخوابید و از تماس با دیگران تا زمانی که به مدت 24 تا 48 ساعت بدون تب – بدون مصرف هیچ گونه داروی کاهش دهنده تب – خودداری کنید. هنگام استراحت، یک بالش اضافی زیر سر خود قرار دهید تا به تخلیه مجرای بینی شما کمک کند و خواب راحت‌تری داشته باشد.

  2. برای تسکین گلو درد اغلب غرغره کنید

    اگر گلو درد دارید، با آب نمک غرغره کنید. غرغره کردن اغلب ممکن است به کاهش تورم گلو و شل شدن مخاط کمک کند، که می تواند محرک هایی مانند باکتری ها و آلرژن ها را از گلو حذف کند.

  3. به اندازه کافی مایعات بنوشید تا از کم آبی بدن خلاص شوید

    اگرتب دارید، در معرض خطر کم آبی هستید، بنابراین مهم است که اطمینان حاصل کنید که مایعات کافی می نوشید. یکی از راه هایی که کم آبی بهبودی شما را به تاخیر می اندازد این است که عبور سربازان سیستم ایمنی که ویروس های مهاجم را از بین می برند، در بدن شما دشوارتر می کند.

  4. سوپ مرغ بخورید

    سوپ مرغ فقط گرم و آرامبخش نیست. بلکه ترکیبی در سوپ مرغ به نام کارنوزین می تواند به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با آنفولانزا در روزهای اولیه کمک کند. سوپ مرغ دارای اثر ضد التهابی است که ممکن است علائم آنفولانزا را کاهش دهد و عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی را کوتاه کند. سوپ و سایر مایعات داغ مانند چای فواید دیگری نیز دارند: آنها احتقان بینی را تسکین می دهند، به شما کمک می کنند هیدراته بمانید و غشاهای ملتهب بینی و گلو را تسکین می دهند.

  5. به مدت طولانی دوش بگیرید

    دوش گرفتن طولانی مدت می تواند به مرطوب شدن گلو و مجرای بینی کمک کند و در عین حال به پاکسازی آنها از مخاط کمک کند. اگر آنفولانزا باعث ایجاد احساس سبکی یا ضعف در شما می شود، به سادگی آب گرم را روشن کنید، در حمام بنشینید و بخار آن را تا 10 دقیقه استنشاق کنید.

  6. غذاهای سالم بخورید

    ممکن است وسوسه شوید که خود را در یک کاسه بستنی و یک کیسه چیپس سیب زمینی غرق کنید، اما بدن شما برای بهبودی از آنفولانزا به تغذیه بهتری نیاز دارد. میوه‌ها و سبزیجات تازه ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های مهمی را فراهم می‌کنند که سیستم ایمنی شما را هنگام مبارزه با ویروس تقویت می‌کنند. ممکن است اشتهای زیادی نداشته باشید، اما همچنان مهم است که وعده های غذایی منظم بخورید تا قدرت خود را حفظ کنید.

  7. سنجد را امتحان کنید

    سنجد صدها سال است که در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می شود. افراد مبتلا به آنفولانزا که هر روز سنجد مصرف کردند، پس از 48 ساعت کاهش تب، سردرد، دردهای عضلانی، احتقان بینی و سرفه را تجربه کردند.

  8. از محرک ها دوری کنید

    شما می توانید با پرهیز از محرک هایی مانند نوشیدنی های انرژی زا، نوشابه های حاوی کافئین بیش از حد و نیکوتین، سیستم ایمنی خود را تقویت کنید. سیگار کشیدن می تواند با سرکوب آنتی بادی های ایجاد شده توسط بدن،سیستم ایمنی بدن شما را کاهش دهد.

علائم آنفولانزا

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنید؟

هنوز احساس بهتری ندارید؟ شاید زمان آن رسیده باشد که از داروهای طبیعی آنفولانزا فراتر رفته و به دنبال کمک پزشکی باشید. زیرا آنفولانزا می تواند عواقب جدی داشته باشد، از عفونت گوش گرفته تا ذات الریه تا بدتر شدن شرایط مزمن، مانند نارسایی قلب، آسم و دیابت. اگر به شدت مبتلا به آنفولانزا شدید یا در معرض خطر بالای ابتلا به علائم آنفولانزا هستید، با پزشک خود تماس بگیرید.

ما اغلب فراموش می‌کنیم که احساسات و نگرش‌هایمان چقدر بر احساس فیزیکی ما تأثیر می‌گذارد. اگرچه ممکن است نتوانید گرفتگی بینی خود را باز کنید یا تب خود را با افکار مثبت پایین بیاورید، حفظ نگرش مثبت در طول بیماری ممکن است به بهبودی کلی شما کمک کند.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
اسکرول به بالا